top of page

Project: High on Type

Partners: Gwer, Mizztamizzo, Jacob the Sleepy, Raven Bros., 

Disciplines: Video Editing

Year: 2015

Vandaag droppen Mizztamizzo & Jacob the Sleepyhead van de Raven Bros. alvast een track van hun gezamenlijke muziekproject ‘November’. Hoewel het project pas later dit jaar het licht zal zien, past de track ‘Drugs’ perfect bij de High on Type animatie van Gwer en Vinger.nl, so ENJOY!

High on Type is een typografisch collectief dat lezingen, workshops en exposities organiseert in verschillende steden in Nederland. Het collectief bestaat uit ATTAK, Gwer, Regular Bold Italic, Studio AIRPORT & Vormplatform. Meer informatie over high on type vind je op www.facebook.com/highontype

 

Raven Bros. is een in Amsterdam gevestigd productieteam. De Raven Bros. componeren muziek, maken geluidsopnames en brengen muziekproducties uit. Ze produceerden tracks voor de prijswinnende optredens van Hiphop duo’s M.O. & Brakko (Grote Prijs van Nederland 2008) en Dret & Krulle (Grote Prijs van Nederland 2009). Daarnaast produceerden ze onder andere het album Koester van M.O.& Brakko en maakten ze in samenwerking met Moniek Toebosch muziek voor het kunstproject Waiting for Busses and Birds op het Centraal Station van Amsterdam. Momenteel wordt er o.a. gewerkt aan het debuutalbum van Het Ravennest; een collectief van producers en MC’s uit Amsterdam Zuidoost.

 

Vinger.nl is een creatief bureau verankerd in de Amsterdamse Bijlmermeer. Hun werk bestaat uit het ontwikkelen van concepten en strategieën en de realisatie van cross-multi-media-madness projecten. Vinger.nl werkt zowel in de commerciële als in de non-profit sector, in het bijzonder voor muziek- en kunstprojecten. Om creatieve, slimme en kwalitatieve oplossingen te bieden werken we met scherpe geesten. Designers, filmmakers, fotografen, kunstenaars, schrijvers en producenten; we zien graag iedereen in ons uitgebreide netwerk vooruit gaan. It’s about good ideas and getting it done!

bottom of page