top of page

Project: Kleuren van Zuidoost

Partners: HOBU, South East Parade, Gemeente Amsterdam, gebiedsteams Bijlmer-West en Bijlmer-Centrum, Jeugd Lobbyisten, Shebang en Imagine IC.

Disciplines: Graphic Design, Exhibition Design, Realization

Year: 2022

Kleuren van Zuidoost etaleert de diversiteit waar Zuidoost zo rijk aan is. Vijftien levensgrote borden tonen foto’s van Les Adu en Paco Núñez met geluidsfragemten door Elvis Ruth Penuel die gemaakt zijn tijdens de vijfde editie van de South East Parade. Samen vormen de borden een verplaatsbare expo in de openbare ruimte die komend jaar op verschillende plaatsen in Zuidoost te zien is. De eerste locatie is het Bullewijkpad.

IMG_4165.jpg

De expositie is gemaakt in samenwerking met Vinger.nl, Speak Up, Stichting South East Parade en vele anderen en markeert het eerste lustrum van de South East Parade én de eerste keer dat de parade door Bijlmer-West liep. Daarnaast is de expo een tribute aan de geestelijk vader van de South East Parade, Roy Ristie. Kleuren van Zuidoost kwam tot stand in samenwerking met de South East Parade en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, gebiedsteams Bijlmer-West en Bijlmer-Centrum, Jeugd Lobbyisten, Shebang en Imagine IC.

bottom of page